Zico TV

Kosovo - Algemeen
Televizioni Nacional Kabllor ZICO TV nga data 2 tetor 2012, ka nisur transmetimin në formatin më të lartë të figurës dhe zërit, duke nisur kështu një etapë të re në Kosovë të cilësisë më të lartë të transmetimeve në botë, High Definition!
Adres: Skënderbeu 32, Gjilan, 60000 Kosova
Telefoon: +377 44 732 975
Zico TV 5/5 based on 1 Votes

Similar TV channels

Shoma TV

Iran - Algemeen
شبکه سراسری شما، یکی از شبکه‌های تلویزیونی دولتی کشور ایران است...
© Copyright 2019 Trefoil.tv - Kijk live tv online. Online tv kanalen kijken live via internet.
Trefoil.tv doesn't broadcast TV channels. On our site publishes only links on the official sources and websites. If you own or representative of the channel, and don't want it published on our catalog, please contact us via the feedback form, we'll remove it.